GUILDsammenlægning forude

Kære venner.
OPDATERING 2: Flere der vil med på trials end der er plads til, turneringer i cyrodiil om torsdagen og de øvrige events er også godt besøgte. Det er da en succes! Men det bedste er at stemningen og hyggen er i top når vi flere gange om ugen er op til 50+ danskere online i guilden. Tak til alle for en vellykket sammenlægning af vores guilds!
OPDATERING: Sammenlægningen er nu i fuld gang – og det er gået virkeligt godt. Det har også betydet nye events – vi kører nu trials både mandage og onsdage, og nogle fredage vil være dedikerede til turneringer for alle fraktioner i Cyrodiil 🙂
Til efteråret vil alle esospillere uanset fraktion/farve kunne spille sammen i alle zoner, og selvfølgeligt fortsat i dungeons og trials. Bortset fra Cyrodiil – der er vi stadig fjender! Vi har derfor lige nu nogle snakke med en anden guild – Nordic Alliance – om en sammenlægning af vores guilds, da det fremover vil betyde langt mindre om du tilhører Daggerfall Covenant, Aldmeri Dominion eller Ebonheart Pact. Hos Nordic Alliance er de primært gule. De har ca. 100 spillere online hver dag (vi har ca. 75) og 90 % af dem er danske. Resten er svenske og norske. Ligesom hos os ligger de vægt på en god og hjælpsom tone, og jeg kan rigtigt godt li’ deres GM og viceGM, som jeg har haft flere gode snakke med. Vi er enige om, at hvis og såfremt der er stemning for sammenlægningen, så fortsætter vi som The Danish Guild.
Deres nuværende GM og viceGM bliver en del af vores council – dvs. officerer, og vi får også mulighed for endnu en trialleader. Alle spillere fra Nordic Alliance bliver inviteret ind hos os. Det bliver i givet fald mange nye medlemmer af guilden, hvilket åbner op for mange nye muligheder, hvis vi fremover er mange flere spillere online pr dag. Fx nye og flere events i guilden. Det kunne på sigt være trials 2 gange om ugen og turneringer i Cyrodiil.
Vores udfordring vil omvendt blive at få alle nye til at føle sig velkomne og inkluderet i guilden. Så vi i fællesskab med alle nye medlemmer af guilden kan sikre, at vi har en hyggelig, hjælpsom og rar stemning i guilden.
Jeg og de øvrige officere fra The Danish Guild (Og guildmastern og viceguildmasteren fra Nordic Alliance svarer meget gerne på spørgsmål herom. Følg debatten herom på Facebook 🙂
De bedste hilsner fra Sus og de øvrige officerer i TDG