Vettrials – kom og vær med!

Kære alle!
Vi har siden sammenlægningen af NA og The Danish Guild, haft lumre planer om at samle et progressionteam til de sværeste trials, (et hold for øvede spillere), hvor der udelukkende bliver kørt vettrials).
Dette hold for øvede vil fremover køre om onsdagen. Det trialevent der ligger om mandagen, vil der ikke blive pillet ved. Har du ikke prøvet trials før, vil du gerne have mere erfaring med trials (så du senere kan tage med om onsdagen) eller har du bare ikke lyst til vettrials, er der fortsat mulighed herfor om mandagen.
Hvad skal der til for at være med?
Det der er vigtigt, at alle skal have muligheden for at kunne stille op, eller arbejde sig op til at stille op!
Der vil dog være nogle enkelte krav til det at være med, for at vi kan stille med et hold der kan tage de sværeste vettrials. Så har vi de bedst mulige chancer for at komme igennem!
Kravene er som følger:
531 cp eller så tæt på som muligt
Healere skal anvende Spell Power Cure og en af healerne gerne Twilight Remedy, samt kunne anvende de nødvendige supportskils udover selve healingen.
Dps’er skal kunne ligge ca. 20k single target (kan testes på blood spawn eller første boss i spindle), og være fortrolige med deres char
Tanks skal hest kunne bruge horn, og den ene gerne Ebonsættet.
Men det vigtigste krav er, at man skal kunne spille sammen som en gruppe, og være rigtig dygtig til at resurrecte 😉
Gear, best in slot, etc hjælper vi gerne med,.
Første run vil være d. 14.9 2016
Nå alle der har lyst til at være med, har meldt sig til, holder vi et tsmøde tirsdag d. 13.9 kl. 20, hvor vi aftaler det videre forløb.
Skriv gerne hvis i kunne tænke jer at melde jer til nedenfor i kommentarfeltet, eller fang en af os in game (@Spankq, @susannesusanne1, @nhs1982). Også hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om noget.
Vi vil meget gerne kunne sammensætte et hold på 14-16 spillere, så vi altid er nok til et run. Vi laver en rotationsordning, hvis flere end 12 gerne vil med om onsdagen. Endeligt ser vi også meget gerne at både nye og gamle spillere i guilden melder sig under fanen, at der er en nogenlunde ligelig fordeling mellem de gamle NAspillere og gamle TDGspillere, og vil vil også rigtigt gerne se en nordman eller en svensker 🙂
Bedste hilsner
Spankq & Sus

7 Responses to Vettrials – kom og vær med!

 1. Jeg er klar, dps.

 2. altid klar som tank 🙂 tvivler stærkt på min dps er stor nok

 3. Min healer er nok mit bedste bud – Nu skal der bare farmes gear

 4. Tallstagg says:

  Jeg kan gjerne komme som tank. 🙂

 5. joatrick says:

  uhuu! lyder fedt, er klart frisk hvis jeg kan bruges.

 6. J-Junior-M says:

  Jeg vil da også gerne med 🙂

 7. er klar med DD eller tank