Navngivning af guildhuset!

HVAD SKAL HUSET HEDDE?
Hatemaster, Caesarion, Will_DK, Gamergirl, Jakala, Accuracy, Mage, iTim, Bobbelob, Junior, Sendrj, Tholar, Viciouzone, ArseneXXX, Elmgren, Hix-cupnoodle, Elmacyo, JunkdeLuxe, Dark_Raiden, Kogekaffe, Kiddy, Twofinger, Demigil, Grimaldir, Remyy, Gorrion, Landkilde, Eili, Artemisiia, Elda53, Linnsura, Ssertel, Jakse, Galadriel, Lillah, Zefre, Morrowindborn, Martin_DK, LuluZealander, Sweetsapling, WiceDK, Titanborn, Simen, og Vulgrin.
I har alle gjort det muligt, at vi kan få et guildhus og indrette det. Af hjertet tak
I vil alle have dekorationsret i huset fra i morgen lørdag 11/2.
Men hvad skal huset hedde? Kom med dit forslag! Vindernavnet får en housingpræmie


2 Responses to Navngivning af guildhuset!

  1. Magenificent says:

    Valhalla