Kom med…

Kom og vær med til vores GUILDevents:

MANDAG – normal trials (cp 160+) Har du ikke prøvet trials før? Mangler du gear? Eller synes du bare at normal trials er hyggeligt sammen med dine guildies? Så er normal trials om mandagen noget for dig
ONSDAG: Vettrials (cp 400+). Har du prøvet trials af på normal? Er gearet kommet i orden? Og har du lyst til flere udfordringer? Så er onsdagen noget for dig

TORSDAG: Workshop i guildhuset. Vil du have fif til rotation, gear og skills af guildens meget øvede spillere? Vil du være med til at bytte furnishingitems? Eller har noget helt tredje din interesse?Hver anden torsdag kører vi en tematiseret workshop.
FREDAG: Er du øvet i vettrials? Er gear og skills på plads? Og er du blevet god til at spille din rolle? Så har du sikkert lyst til at prøve kræfter med spillets sværeste trial Maw of Lorkhaj på vet (cp 600)
SØNDAG: PvP eller Imperial City Sewers byder på fart over feltet, når vi dasker til både monstre og gule og blå spillere. Kræver at du er Ebonheart Pact, og det foregår på engelsk, da vi er sammen med en anden guild. (Lvl 10+). Sker hver anden søndag.
ALLE er velkomne til guildens events, hvor du også får mulighed for at lære dine guildies bedre at kende. Så kan det måske være nemmere efterfølgende at finde sammen om at lave en dungeon.
Trials skal man signe sig op til på hjemmesiden, så vi kan planlægge raidet i forvejen. Til PvP og workshops er er tilmelding ikke nødvendig.
SPØRGSMÅL? Læs mere på vores hjemmeside og ingame på guildsiden om de enkelte events, spørg her eller i guildchatten, eller hiv fat i de ansvarlige for hvert event
 


One Response to Kom med…

  1. ViciouzOne says:

    Hey derude. Her kommer en post til de folk som enten ønsker at starte på trials, forsøger at gøre det bedre i trials eller bare generelt mangler noget inspiration til PvE builds. Her er builds til alle classes, og alle roller i en trial. Indtil videre er der kun lavet tank builds til Dragonknights og Healer builds til templars, men der vil som tiden går komme flere builds ind til at suplere andre class roller variationer. Det er skrevet kun med hensyn til builds, ikke til rotationer (hvilken rækkefølge man bruger hvad i) – Da jeg ser dén del som noget man får mest ud af at selv prøve sig frem og lære af erfaring. OBS: Den er lavet på engelsk.
    – Husk på, det er work in progress, så der kan ske at mangle nogle detaljer hist og pist.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pigr9H4ankxfGEROU8I2xbW8U7KNqMaVGZ66Q8px7bY/pubhtml
    Hilsen Ask