Om The Danish Guild

The Danish Guild

The Danish Guild er et dansktalende guild på EU-serveren, hvor vi fortrinsvis spiller Ebon Pact på PvP-serverne.

Ledelse

Guildet ledes af GM i samarbejde med Council.
Council er selvsupplerende.
Evt. tvister eller uenigheder vedr. guildet og dens medlemmer, samt medlemmer internt, afgøres af GM og Council.
Elder Scrolls Online åbner mulighed for at være medlem af 5 Guilds. Enhver kan frit vælge hvilke guilds man vil være i ud over The Danish Guild. Da The Danish Guild er et socialt guild, med det sociale i centrum, er der derfor mulighed for:

 1. The Danish Guild
 2. Trial Guild
 3. PVP Guild
 4. Trader guild
 5. Trader Guild

Ovenstående er kun ét eksempel på hvordan de 5 guild-muligheder kan bruges.
GM og Council har til enhver tid ret til at fortolke The Danish Guilds regler og værdier.

Værdier

 • The Danish Guild er et socialt guild for danske spillere, der er fyldt 18 år.
 • Der skrives på dansk i chatten.
 • Elder Scroll Online er The Danish Guild fælles basis, og derfor er vi er hjælpsomme overfor hinanden for, at vi alle kan få størst mulig glæde ved spillet og medlemskabet af The Danish Guild.
 • Vi taler venligt og med respekt til og om hinanden.
 • Vi har i guilden en imødekommende, åben, hjælpsom og hyggelig tone, samtidigt med at der er højt til loftet med plads til en sjov bemærkning. Det gælder både på ts, i chatten, og når vi laver aktiviteter som dungeons eller events sammen med guildies.
 • Guilden giver mulighed for, at guildens medlemmer kan være fælles om ingame events og aktiviteter. Guilden tilstræber, at have forskellige tilbud, der matcher guildens medlemmers forskelligrettede behov og interesser.
 • The Danish Guild støtter op om fælles guildarrangementer, såsom LAN, sommerfester og andre arrangementer, der støtter fællesskabet i The Danish Guild.

Council

Medlemmer af Council forventes at være rollomodeller ift. The Danish Guilds værdier.
Medlemmer af Council arbejder for, og sammen med GM og Council, at fremme The Danish Guilds positive udvikling mht. medlemdsudvikling og guildevents.
Medlemmer af Council sætter The Danish Guilds behov før andre guilds behov.
Medlemmer af Council reklamerer positivt for The Danish Guilds aktiviteter, og arbejder aktivt for at udbrede kendskabet til og deltagelse i The Danish Guild aktiviteter.

Officerer og folk med specifikke opgaver

The Danish Guild har flere slags officerer og medlemmer med særlige opgaver – f.eks. Council, Eventledere, Recruitere, Hushovmester, Coinmaster osv.
Officerer og medlemmer med særlige opgaver i The Danish Guild, med undtagelse af Council, har specifikke tidsbegrænsede opgaver, pålagt af GM og Council.
Der gælder samme værdier for alle officerer, og øvrige medlemmer med specifikke opgaver i The Danish Guild.