GUILDMØDE

På guildmødet den 20.5.18 besluttede vi at,
1. De nuværende events er tilstrækkelige pt., og der var opbakning til at @LiccaoTheArgonian starter endnu et normal trial tilbud op om tirsdagen

2. For at ensrette og forbedre kommunikationen på Discord, Facebook og hjemmesiden vedrørende guildens events, er der nedsat et udvalg bestående af @Caesarion og @Bifrost105. Flere er meget velkomne til at deltage i udvalget. Kontakt en af de to, hvis du er interesseret
3. Guildens ledelse er guildens council, som i dag består af @Dhamfier, @Ravnborg og @susanne1. Har du lyst til at være med i guildens council, er du meget velkommen til at kontakte @susanne1. Vi vil gerne være lidt flere i council, og mangler især en der er god til at kommunikere ud om guildens events og tilbud
4. Da der er stor opbakning til, at vi fortsat har en guildtrader (og gerne hver uge), er @Magenificient udnævnt til ny Coinmaker i guilden med ansvar for at byde på en trader hver uge og informere om vores trader.

 

Susanne Rubæks billede.