Godt nytår <3

Årets gang i The Danish Guild
I endnu et år har vi skabt en levende og aktiv esoguild sammen. Af hjertet tak for i år.

Vi er mere end 250 aktive spillere, som hver måned er online i guilden, og hver uge kan vi hilse nye spillere i guilden velkommen. Alene denne sidste uge i året var vi 260 spillere online, og årets næstsidste døgn bød på 190 spillere, der var online.
Hjerteligt velkommen til alle nye guildies, og godt holdt ud til alle os gamle guildies 😀
Bedst besøgte event er ubetinget søndagens eftermiddagsFunRun, hvor der næsten altid deltager 15-20 guildies, men året blev også flot sluttet af med et veteran Maw of Lorkhaj speedrun af de, der laver de svære trials.
Året bød også på vores nyeste event – DungeonDating hver onsdag, hvor vi inddeles i grupper, og tager i dungeons. Ofte de lidt sværere veterandungeons, som det nogle gange kan være vanskeligt at finde grupper til.
Vi fik en sommerfest for tredje år i træk, og vi får også for tredje år i træk en julefrokost, dog i januar, men vi havde til gengæld en biograftur sidst på året. Vi fortsætter med guildevents udenfor Tamriel i det nye år. Bl.a er 2 biografture på tapetet. Måske endda for første gang også afholdt i Århus!
Over 30 deltog i vores seneste guildmøde. Vi vil derfor fortsætte med regelmæssige guildmøder i det nye år, hvor vi vil snakke om stort som småt, som sker i guilden. Kom altid gerne til ledelsen med emner i ønsker taget op.
Og lad mig benytte lejligheden til at minde om at:
Alle kan i guilden blive promoted til member og eventleder. At blive promoted til member kræver:
– registrering på hjemmesiden
– at du kan bruge Discord
– at du har været medlem af guilden mindst 3 måneder, og
– at du derefter kontakter en officer
At blive promoted til eventleder kræver:
– at du er member i guilden
– at du i en periode er ansvarlig for et event i guilden
Alle der er promotet til member i guilden, har adgang til den fælles guildbank, som er en ”byttecentral”, hvor vi kan indsætte gode brugbare items i bytte for, at kunne udtrække gode brugbare items.
Forskellige konkurrencer har set dagens lys i årets løb. Julebingo var noget vi virkeligt kunne samles om, og vores ”Gæt et sted i Tamriel” konkurrence kører fortsat, så vi hver uge kan snuse rundt i Tamriel, for at finde det rigtige sted.
Vi er 406 medlemmer i vores dejligt aktive Facebookgruppe. Og skal man lade Facebook tale, selvom alle selvfølgeligt ikke er medlemmer, er her lidt funfacts om guilden:

  • 17% er kvinder, og 83% mænd
  • 379 af medlemmerne er bosat i Danmark, 9 medlemmer i Norge og tredjepladsen deles af Sverige og Tyskland, der begge har 4 medlemmer. Men vi har også medlemmer bosat i Kina og Canada.
  • 63 er bosat i Københavnsområdet, 31 i Odense, 20 i Aarhus og 12 i Aalborg, men lad mig også nævne de 8 fra Næstved, 6 fra Randers og 5 fra Hjørring.

Mit bud er i øvrigt at op til 8 par spiller sammen i guilden, og flere søskende spiller også sammen ligesom der spilles på tværs af generationer. Hvor er det hyggeligt!
14 uger i træk var rekorden for at have en guildtrader, og vi klør ufortrødent på i det nye år med at byde på guildtraders, så vi fortsat kan stille en guildtrader til rådighed for guilden. Uanset at det er en underskudsforretning for os. For det er noget, vi er mange, der er meget glade for.
Godt nytår og må Molag Bal bevare guilden
På vegne af council,
Sus