4 års fødselsdag

TILLYKKE til os alle fordi vi sammen har skabt, og skaber sådan en fantastisk guild 
Da jeg kom med i guilden d. 3.4 2014 var vi ikke engang 10 medlemmer af guilden.
I dag må vi hver uge kicke 5-10 inaktive medlemmer for at gøre plads til nye aktive medlemmer, da vi kun må være 500 medlemmer af guilden.
Især tak til jer alle, fordi i hver dag er med til at sikre, at de værdier der er fundamentet for guilden, forbliver de samme, ved at overlevere vores måde at være i guild sammen på til nye medlemmer.
For jeg tror, at det at vi er ordentlige ved hinanden, samtidigt med at vi har højt til loftet, og har det sjovt sammen, har medført at netop The Danish Guild var den danske guild, som forenede de talrige danske guilds gennem årene, så vi blev én stor stærk dansk guild.
Hip hip hurra for os alle, og for at det næste esoår, bliver hyggeligt, sjovt og fuld af gode spilletimer 🎈🎁🍦🎂🎉🇩🇰