DRONNINGENS NYTÅRSTALE

Året 2019 bød på mange skøre, skægge & sjove oplevelser. For er der 2 ting, der kendetegner TDG, så er det hjælpsomhed og masser af sjov. Faktisk har vi en halv-officiel guildregel om, at vi driller dem, vi godt kan li’ 😀
 

Vokseværk

Guilden har virkeligt haft vokseværk i det forløbne år. Det er tydeligt at mærke, hvor levende guilden er. Der er hele tiden medlemmer, der søger andre til dungeons i chatten. De vil fortælle, hvad de oplever, eller har opnået. De har spørgsmål til spillet eller de vil sætte spontane raids op. Det er skønt at opleve, at guilden i den grad gror og blomstrer.
 

Guildhus

At tænke sig at vi skulle opleve det med – vi har fået det flotteste og hotteste guildhus med transmutestation, alle spillets sæt craftingstationer, alle mundussten og alle slags targetdummies. Men det vigtigste er selvfølgeligt vores karrussel og himmeltrappe!
Tak til alle jer der fik guildhuset til at ske!
 

Livskilden

I takt med at ESO udvides, kommer der også flere spillere til. Dette gælder også i Danmark. Fordi vi har medlemmer, der ufortrødent rekrutterer til guilden dag efter dag, uge efter uge, år efter år, vokser guilden også.
 
Enkelte kommer af sig selv til guilden. Langt langt de fleste joiner guilden, efter møde med de der rekrutterer i zonerne.
Tak for jeres indsats!
 
Nye medlemmer er livskilden i en guild som vores. Der er hele tiden medlemmer, der stopper eller holder pause fra ESO. Skal vi opretholde status quo, eller vokse, kræver det en lind strøm af nye medlemmer. Derfor er det pga. alle jer, der joinede i det forløbne år, at vi har så levende en guild med hyggelig snak, og så mange gode aktiviteter. Hjerteligt velkommen. Vi håber vi har været, og fortsat vil være en god oplevelse for jer.
 

Brodne kar

Vi har nultolerance over for ”toxic” opførsel. Her i TDG vil vi hygge os sammen, og have det sjovt og rart. Men i takt med at vi bliver flere og flere spillere i spillet, er der også potentiale for flere brodne kar. Det oplever medlemmer i TDG, som spiller i trial- og/eller PvP guilds i stigende grad. Det har vi også i det forgangne år, for første gang rigtigt oplevet i eget guild.
Det medførte vi måtte sige farvel til en håndfuld medlemmer, som ikke længere er velkomne i guilden. Når så mange er samlet så er der nødt til, at være nogle spilleregler for god opførsel.
 
Blandt andet har vi i år oplevet, at man optog guild møde på vores Discord uden vores samtykke. Siden skulle optagelserne videregives til tredjepart. Det er ulovligt og strafbart i Danmark. Det er naturligvis også mod guildens regler. Tænk sig, at der er nogen, der vil gå så vidt pga. et computerspil. Så fik vi også oplevet det.
 

RL-krammere

Traditionen tro mødtes vi både til sommerfest og julefrokost. Nu for 4. år i træk. Som i de forudgående år, var det med masser RL-hygge og nye ansigter. Endnu engang fik vi en virkelig god oplevelse.  løb hverken skrigende væk, eller forlod guilden bagefter!. De havde en hyggelig oplevelse, også selvom man måske ikke kender så mange ingame. Kom selv med og oplev det i 2020!
 
For første gang uddelte vi en ny pris: Guildens hjerte som tilfaldt @Turtlenox, fordi hun har været hjælpsom og sød ud over det sædvanlige i året der gik.
 

Fyldt med aktivitet

Det er en vigtig del af den gode MMO oplevelse, at være i en levende og hjælpsom guild. Oplevelsen bliver bare lige lidt bedre, hvis vi også har noget at mødes om. Som f.eks. vores funruns, som alle kan joine fra lvl 10. Eller vores normal trials tirsdag og fredag. Mange mange uger har vi haft dobbelt hold afsted til guildens normal trials.Dvs. 24 personer i alt. Det er mange mennesker.
Vores trial tilbud på veteran niveau har været godt besøgt. Senest sluttede vi året flot af med et juleraid i veteran Maw of Lorkhaj. Det blev også sidst på året annonceret, at vi nu også tilbyder veteran PvP hver lørdag, foruden vores normal PvP på søndage.
 
Vi har med andre ord eventoplevelser for alle spillere, højt som lavt lvl, nye som gamle, grimme som kønne…eller…
 

Traditioner

Traditionen tro var der igen i det forløbne år, folk synes der var for gode til, at spille med os andre, og for dygtige til, at kunne hjælpe nye spillere. Det sker næsten hvert år i en stor guild, som vores. De få personer ender altid med, at ville lave deres egen guild, eller de må forlade TDG pga. dårlig opførsel. Igen igen blev det også en fiasko for sommerens ballademagere. Den slags folk ender altid med at blive uvenner med hinanden, eller guilden dør ud pga. manglende aktivitet.
 
The Danish Guild er, som navnet siger, ”Den Danske Guild” som langt de fleste danskere er i. Og det vil vi blive ved med at være, og værne om. Derfor har vi i det forløbne år genindført en gammel guildregel om, at vi ønsker loyale guildies, der går ind for vores værdier om ordentlighed, og som sætter pris på guilden, og de oplevelser man kan få her. Derfor kan man ikke samtidigt være i andre konkurrerende danske guilds. Selvfølgeligt undtaget mindre guilds med venner.
 

Handel og vandel

Vi har for første gang oplevet, ubrudt at have en guildtrader hver uge, hver måned og efter det seneste guildlotteri, taler vi også om, at kunne finansiere en guildtrader hvert år. Det er noget mange guildies giver udtryk for, at de sætter stor pris på bl.a. ved at donere så utroligt generøst til vores julelotteri.
Et julelotteri hvor den takketale @kaenos holdt, efter han havde vundet hovedpræmien på 500.000 guld, vil gå over i historien (vi takker lige endnu engang hans manager). De der ikke vandt, og var med på discord, fik i trøstepræmie en julesang sunget med musestemmer. Det var også en oplevelse, siger de. Om end den vist ikke var af den positive slags.
 

Vi ser frem mod nye oplevelser

Til sidst vil vi fra ledelsen side gerne sende hilsner til de af jer, der lige pt. ikke spiller (eller kun spiller lidt) pga. sygdom eller har oplevet dødsfald i nærmeste familie eller på anden vis er ramt hårdt af livet. Vi er her stadig, når i kommer tilbage <3
Næste år vil også byde på et væld af gode oplevelser i guilden. Et tætpakket eventprogram, så der forhåbentligt er noget for enhver smag, og ikke mindst glæden ved vores guildhus og guildtrader.
Et nyt officer set-up arbejder vi også med, således at roller og ansvar er mere tydeligt fordelt. Og at man som guildie får bedre overblik over, hvem der har ansvaret for hvad. Det løfter vi sløret for først i det nye år.
 
Vi vil dog ikke fravige vores vikingetema! Vikingetemaet har vi stemt om, og vi har i guilden besluttet os for at videreføre de stolte vikingetraditioner.
 
Tak for de mange oplevelser året bragte os i guilden. Tak til hver og en af os, fordi vi sammen skaber så fed en guild. År efter år.
 
GODT NYTÅR